Nyheder

Guldhammer fortæller om Secret Training

af: Søren Sliwa - 24. marts 2017

Vores ryttere har nogle af verdens bedste produkter fra Secret Training i dunkene, når de træner og kører løb. Rasmus Guldhammer forklarer lidt om, hvad rytterne bruger, og hvornår de skal bruges for, at de virker optimalt.

Læs mere

 

Ny CEO for Riis og Seiers Project

af: Søren Sliwa - 14. marts 2017

Nicolai Jørgensen er ny CEO for projektet, der med Bjarne Riis og Lars Seier Christensen i front udvikler en ny, bæredygtig forretningsmodel for drift af professionelle cykelhold.

Mange erhvervsfolk har opdaget perspektiverne i cykling. Sporten kan nemlig skabe både livsglæde, relationer samt forretninger. Emner som holdånd ...

Læs mere

 

Rasmus Guldhammer slutter på en 5. plads i Istrian Spring Trophy

af: Søren Sliwa - 12. marts 2017

Mads Rahbek ramte udbruddet på sidste etape af Istrian Spring Trophy, hvor Rasmus Guldhammer beholdte sin plads i klassementet og sluttede på en 5. plads.

Team VéloCONCEPT kørte søndag sidste etape af Istrian Spring Trophy, hvor rytterne skulle igennem en 156 kilometer lang etape, der ...

Læs mere

 

Kæmpe holdindsats hjælper Alexander Kamp til sejr på 3. etape af Tour of Rhodes

af: Søren Sliwa - 12. marts 2017

Team VéloCONCEPT fik sin første sejr i år, da Alexander Kamp afsluttede et formidabelt holdarbejde, der bragte ham i en ønskeposition på den sidste kilometer på 3. etape af Tour of Rhodes.

”Det var et fantastisk holdarbejde. Det havde ikke været muligt for mig ...

Læs mere

 

De sidste procenter manglede for Team VéloCONCEPT på Rhodos

af: Søren Sliwa - 11. marts 2017

Team VéloCONCEPT havde både Alexander Kamp og Anthon Charmig med i frontgruppen på 2. etape af Tour of Rhodes, men der manglede lige det sidste for, at et topresultat kom med hjem.

Efter fredagens uvejr var Team VéloCONCEPT og resten af feltet i Tour of ...

Læs mere

 

Tryk her for at gå til nyhedsarkivet