Team VéloCONCEPT Women klar til ’light Flandern Rundt’

Der er både brostenspavéer og stejle belgiske stigninger på menuen, når Team VéloCONCEPT Women tager hul på endagsløbet Dwars Door Vlaanderen onsdag.

Efter en uges tid med løbspause for Team VéloCONCEPT Women skal holdet igen i aktion onsdag, hvor endagsløbet Dwars Door Vlaanderen køres. Løbet er et klassisk brostensløb, men i år nyder løbet for første gang status som UCI-løb.

Rytterne skal ud på 114,1 kilometer, hvor der særligt er masser af stejle brostensstigninger på sidste halvdel af ruten. Holdet deltog i løbet i 2016, og derfor kender team manager Bo Handberg Madsen ruten godt.

”Det er en ’light Flandern Rundt’. Ruten er ikke voldsom svær, men vi skal stadig over Oude Kvaremont og Paterberg, og det er der, det kommer til at ske. Afhængigt af hvordan vinden er, så kan det også blive afgørende, hvor meget det blæser. De kommer til at køre væk på Oude Kwaremont, og så får de lige en mundfuld luft før, at de skal over Paterberg, siger han.

Selvom løbet bliver kørt i sin første UCI-udgave, så har de fleste store navne valgt at stille op. Team VéloCONCEPT Women skal derfor igen op mod de bedste i sporten, men Bo Handberg Madsen tror på succes.

”Ambitionen er at komme i pointene, og på en god dag så kører Christina også i top 10. Hun er stærk i øjeblikket, og jeg tror, hun er lidt indebrændt efter nogle ærgerlige uheld. Det er en rute, der ligger lige til hende, så vi skal holde hende inde i kampen og føre hende til stregen. Finalen er lige hende med masser af tekniske passager, skarpe sving og positionskamp,” siger Bo Handberg Madsen.

Han tror dog også på, at flere af de andre ryttere kan præstere.

”Claudia og Camilla kan også gøre det godt, og særligt Claudia kørte stærkt i Holland, så jeg er lidt spændt på at se hendes styrke. Jeg håber også, at Sara Mustonen får tur i den. Det ville være rigtigt godt at komme i pointene, så vi kan få lidt mere selvtillid i kroppen,” siger Bo Handberg Madsen.

Løbet skydes i gang klokken 13.00, og rytterne ventes at være i mål cirka klokken 15:43.

Team VéloCONCEPT Women til Dwars Door Vlaanderen:

Christina Siggaard, Camilla Møllebro Pedersen, Natalie Kerwin, Claudia Koster, Sara Penton og Sara Mustonen.