Team VéloCONCEPT Women imponerer med 6. plads i svensk World Tour-løb

Det blev til en flot 6. plads for Team VéloCONCEPT Women på den 42,5 kilometer lange holdtidskørsel i det svenske World Tour-løb Crescent Vargarda TTT.

De seks Team VéloCONCEPT Women-ryttere leverede en god præstation i det svenske World Tour-løb Crescent Vargarda TTT. Holdet skulle ud på en 42,5 kilometer lange holdtidskørsel, og de lå længe med bedste tid undervejs.

Det blev også til foreløbig bedste tid, da holdet krydsede målstregen efter de 42,5 kilometer, og den plads blev holdt næsten helt til slut. Her kom de største hold dog stærkt og pressede sig ind foran.

Hurtigst var Boels-Dolmans, der vandt foran Cervelo-Bigla, men med en 6. plads blot få sekunder fra top 5 leverede Team VéloCONCEPT Women en flot præstation.

Holdets amerikanske sportsdirektør og tidligere verdensmester i TTT, Carmen Small, sad bag rytterne under løbet, og hun var glad for, hvad hun så.

”Pigerne kørte virkelig godt. Det var meget imponerede. Vi har plads til forbedringer selvfølgelig, det var ikke så ’smooth’, som det kunne være, så vi kan blive bedre før verdensmesterskabet, men det er et godt og solidt udgangspunkt. Pigerne viste virkelig karakter og gravede dybt,” siger Carmen Small.

Ved den sidste TTT holdet kørte under Giro Rosa blev det til en 11. plads, og da de ikke havde haft meget tid til at træne holdtidskørslen sammen, så var det et godt resultat.

”Det viser virkelig deres styrke. De kommer fra forskellige stedet, nogle har kørt Europamesterskabet, og så mødes de her uden at have lang tid til at træne det, så alt det taget i betragtning, så var det en utrolig dag, og jeg er tilfreds med resultatet. De skal være stolte over deres præstation i dag – jeg er meget glad på deres vegne,” siger Carmen Small.

Allerede søndag skal Team VéloCONCEPT Women igen køre løb i Sverige. Her er World Tour-løbet Crescent Vargarda RR, hvor det er et landevejsløb, de skal køre i det samme område.

Til løbet stiller Team VéloCONCEPT Women med:

Christina Siggaard, Pernille Mathiesen, Louise Norman Hansen, Sara Mustonen, Linda Villumsen og Sara Penton.