Andreas Hyldgaard Jeppesen i top 10 i spurten på 2. etape i Tjekkiet Rundt

Det blev til endnu et flot resultat for Team VéloCONCEPT i Tjekkiet Rundt, da Andreas Hyldgaard Jeppesen var blandt de bedste i spurten, da han blev 10’er på 2. etape.

Team VéloCONCEPT viste sig igen, at holdet har niveauet til at være med helt i front i Tjekkiet Rundt, da Andreas Hyldgaard Jeppesen sørgede for en ny topplacering, da den unge rytter spurtede sig ind på en 10. plads på 2. etape.

Allerede tidligt på den 200 kilometer lange etape, hvor rytterne også kom op på næsten 3.500 højdemeter, var Team VéloCONCEPT dog med til at præge løbet. Den nykårede U23 europamester i enkeltstart Kasper Asgreen kom med i dagens store udbrud sammen med fire andre.

”Asgreen havde set sit snit i at hoppe med i morgenudbruddet, hvilket var fint, det bragte bare ikke noget med sig. De fik aldrig mere end 2:30, så ventede han bare på feltet igen. Det blev holdt i så kort snor, at det bare galt om at spare kræfter til en anden dag,” siger sportsdirektør Michael Skelde.

Resten af udbruddet blev da også hentet igen et godt stykke før mål. Flere ryttere forsøgte at komme af sted på de sidste ti kilometer, men feltet blev holdt samlet, og den irske topsprinter på Bora – Hansgrohe tog sejren i spurten, hvor Andreas leverede en flot præstation og blev 10’er.

”Det er superfint af Andreas, han er motiveret og vil det gerne. Vi troede på, at spurten lå godt til Alexander, men han meldte ud, at han ikke var sig selv, så det er altid godt, at nogle af de unge tør byde ind, tage ansvar og køre med om sejren i løbene. Det er super godt. Det er en udvikling, jeg gerne ser mere af, for de kommer tættere og tættere på at kunne,” siger en tilfreds Michael Skelde.

Hvis Team VéloCONCEPT vil noget i klassementet i Tjekkiet Rundt, skal holdet dog være med fremme på 3. etape, hvor Michael Skelde forventer, at de professionelle hold vil spille med musklerne.

”Vi fornemmede i dag, at Bora vil holde det i kort snor, og de har også hjemmebanefavoritten til den samlede sejr. CCC Polsat har også Jan Hirt, der også har kørt flot, så det er sikkert dem, der vil tage ansvar og iscenesætter deres kaptajner. Der blive nok ikke så meget andet at gøre,end at hoppe ind i bussen og se, hvor langt det rækker,” siger Michael Skelde.

Lørdagens 3. etape er samtidigt kongeetapen, hvor Team VéloCONCEPT og resten af feltet skal forceres 3.992 højdemeter fordelt på 186,4 kilometer fra Mohelnice til Sternberk.